SVO1

VVV'03 1
BVV'27 1

Alle wedstrijden SV Oostrum zondag 9 december zijn afgelast

De uit en thuiswedstrijden die zondag 9 december gespeeld zouden worden zijn afgelast.

Alle thuiswedstrijden zondag 9 december zijn afgelast

De thuiswedstrijden die zondag 9 december gespeeld zouden worden zijn afgelast.

Bas Meijerink pupil van de week

De pupil van deze week bij de thuiswedstrijd van ons eerste team tegen GFC’33 uit Grubbenvorst was Bas Meijerink.

Deze speler van onze onder 7 jeugd liet voorafgaand aan de wedstrijd zien dat hij ondanks zijn korte carrière bij SV Oostrum al heel wat geleerd heeft.

Op volle snelheid soleerde hij door de GFC defensie en gaf de bal net voldoende snelheid mee dat deze tergend langzaam de doelman passeerde.

Bas bedankt voor je inzet en veel succes en plezier als voetballer bij SV Oostrum!

Dan de wedstrijd tegen koploper GFC waarin Oostrum hoopte zich te herstellen na twee nederlagen op rij. Al in de eerste minuut dook rechtsvoor Joep Cornelissen vrij op voor het doel van de gasten, helaas werd deze kans op een snelle voorsprong jammerlijk gemist. Vijf minuten later was het toch raak toen Chris Wilschut een bal van rechts met het hoofd tot doelpunt promoveerde: 1-0. Oostrum leek door te gaan, er lag veel ruimte welke echter niet goed werd bespeeld. Na twintig minuten bleef de bal door de harde wind bij SV Oostrum achterin hangen waardoor er verwarring ontstond tussen verdediging en doelman waarvan GFC razendsnel kon profiteren: 1-1. Op het half uur kwamen de gasten zelfs op voorsprong toen een terug gekopte bal wederom door de wind bleef hangen en de snelle GFC spits er vandoor ging met de bal. Doelman Fer van Rooij moest een overtreding begaan om hem van scoren af te houden. De prima acterende arbiter Marcelissen uit Venlo kon niet anders dan de bal op de stip leggen: 1-2 voor GFC. In de tweede helft kabbelde de wedstrijd voort zonder dat het ooit sprankelend werd. Teveel spelers kampen momenteel met een vormdip waardoor GFC amper in de problemen kwam. Vijf minuten voor tijd werd de wedstrijd beslist toen de gasten de derde van de middag scoorden: 1-3. De score had zelfs nog hoger kunnen uitvallen toen de vaardige gasten de lat troffen. Volgende week wederom een thuiswedstrijd tegen DEV uit Arcen, een ploeg waartegen vorig seizoen tweemaal werd verloren en die ook nu prima zijn gestart. Hopelijk een ander Oostrum dan de laatste weken het geval zodat de vrije val op de ranglijst een halt kan worden toegeroepen.

Pupil van de week: Joris Hendricx

Afgelopen zondag tijdens de eerste thuiswedstrijd van ons eerste elftal was Joris Hendricx, speler van JO 7, de pupil van de week. Hij speelt sinds een half jaar bij onze jeugd en is erg enthousiast. Deze middag liet hij ons allen zien ook al een aardig balletje te kunnen trappen toen hij de welbekende shoot-out in twee instanties achter de gasten keeper uit America trapte. Joris bedankt voor je inzet en veel voetbalplezier bij onze club!

Vervolgens de wedstrijd tegen promovendus America, een tegenstander welke recent in de beker ook tegenstander was en destijds een gelijkspel opleverde. De eerste helft had Oostrum het meeste balbezit, de beste kansen waren echter voor onze gasten. Hierdoor kon keeper Fer van Rooij zichzelf onderscheiden middels enkele prima reddingen. Op slag van rust moest hij zich echter gewonnen geven toen een corner van rechts doorschoot tot de tweede paal waar Roy Theeuwen klaarstond om binnen te schieten. Dat bij de eerste paal een overtreding niet gezien werd door de scheidsrechter van dienst was jammer voor de thuisploeg: 0-1. Direct na rust werd de voorsprong verdubbeld toen Koen Houben een strakke lange bal ineens binnen schoot met een wereldgoal tot gevolg: 0-2. Oostrum probeerde het wel maar teveel spelers bleven onder hun niveau deze middag. Net voor het verstrijken van de tijd kreeg de thuisploeg nog wel een penalty welke door Angelo van Mill werd verzilverd: 1-2. Over 90 minuten gezien een terechte zege voor onze gasten. Volgende week de uitwedstrijd tegen Hegelsom.

Opening seizoen 2018 - 2019

Aankomende Zondag 16 September staat de opening van het seizoen 2018 - 2019 op het programma.

Voorafgaand aan de wedstrijd van ons eerste elftal tegen Neerkandia worden dan alle jeugdteams gepresenteerd. We willen alle sponsoren, supporters en mensen die onze club een warm hart toedragen uitnodigen om deze dag aanwezig te zijn zodat we het aankomend seizoen een feestelijke start kunnen geven.

De presentaties starten om half twee.

We zien jullie Zondag 16 September op Sportpark de Spar!

Bestuur SVO