JO7-1-2

gespeeld
punten

Pupil van de week: Finn Versleijen

De pupil van de week bij de wedstrijd SV Oostrum1-TSC’04 1 was deze week Finn Versleijen. Hij is speler van de mini-F, ook wel JO-7 genaamd. Ondanks dat hij pas een jaar bezig is met voetbal liet hij tijdens de warming up en shoot out zien over het nodige talent te beschikken. Finn bedankt voor je inzet vandaag en heel veel plezier met je voetbalvrienden bij SV Oostrum!

Deze zondag speelde een ietwat gehavend Oostrum dus de thuiswedstrijd tegen TSC’04 uit Tegelen. Vanaf het begin waren de intenties van de thuisclub duidelijk, TSC werd over het hele veld opgejaagd. Het felle Oostrum was dan ook direct gevaarlijk en de eerste twintig minuten was de thuisclub enkele keren dichtbij een voorsprong. De grootste kans was voor spits Marwin Hermans die zich knap vrijspeelde in de zestien maar slechts de paal vond.

Na een half uur ging de Oostrum storm wat liggen en liet ook TSC zich steeds meer zien. In deze fase kon Oostrum doelman Dennie Plum zich enkele keren onderscheiden met een paar knappe reddingen. Vijf minuten voor de pauze kwam Oostrum op voorsprong toen Ruben Nohlmans een strakke corner van Tom Direks via de grond binnenkopte: 1-0. Bijna werd deze voorsprong nog voor rust teniet gedaan ware het niet dat Dave Gerritsen met een knappe sliding zijn reeds geklopte doelman te hulp schoot. Na de pauze liet Oostrum het na om de voorsprong uit te bouwen. Eerst verscheen Kees Gommans vrij voor het doel maar zijn schuiver ging voorlangs. Even later knalde Chris Wilschut snoeihard op de lat. Gaandeweg de wedstrijd vorderde werd het spel er niet beter op. Oostrum moest gedwongen enkele wissels toepassen, onder andere na een pittige overtreding van de TSC doelman op Chris Wilschut die ogenschijnlijk flink geblesseerd naar de kant moest. De scheidsrechter van dienst vond het echter niets en liet gewoon doorspelen. Hij vond het zelfs nodig de Oostrum leider die hier een opmerking over maakte achter de afrastering te sturen.

De wedstrijd bleef spannend totdat TSC tien minuten voor tijd met een man minder verder moest na een rode kaart. Deze werd gegeven nadat een TSC aanvaller natrapte nadat er eerst een overtreding van een Oostrum-speler aan vooraf ging. Aan de stand kwam echter geen verandering meer dus de drie punten bleven in Oostrum en de koppositie is weer een feit.

Komende week weer een thuiswedstrijd tegen SVEB uit Broekhuizenvorst.