• Samenwerking SV Leunen, SVOC’01 en SV Oostrum

  10 jul 2023
 • Net voordat de zomervakanties van start gaan nog een update over de samenwerking, voor de JO17 en JO19 teams met SVOC’01 en SV Leunen.

  De teamindelingen zijn inmiddels gedeeld, en we hebben zowel twee JO19 als JO17 teams kunnen samenstellen. Hierin hebben we geprobeerd om spelers van verschillende verenigingen goed te spreiden. Maar ook gekeken naar de verdeling tussen eerste en tweede team, gebruik makende van input van trainers en leiders. Dit is nooit een gemakkelijk proces maar menen hierbij toch tot de juiste indelingen gekomen te zijn.

  Alle officiële plichtplegingen richting KNVB zijn gedaan en teams zijn ingeschreven.

  Hebben inmiddels ook een eerste bijeenkomst gehad met toekomstige trainers en leiders van alle drie de verenigingen. Belangrijk om alvast kennis te maken met elkaar, contact gegevens uit te wisselen maar ook om vragen te beantwoorden en zaken te bespreken die de samenwerkingsgroep wellicht over het hoofd gezien heeft.

  En op t gebied van t kader hebben we nog uitdagingen. We zoeken nog trainers, leiders en grensrechters, met name voor de JO19-2 en JO17-2 teams.

  Dus bij deze een dringend verzoek: mocht je zelf of iemand in je omgeving, interesse hebben, neem dan contact met ons op.

  Trainingen en wedstrijden zullen gedurende een fase op hetzelfde sportpark afgewerkt worden, maar per fase – 3 verschillende gedurende het seizoen - op een ander sportpark. Beide JO17 teams starten het seizoen, fase 1, in Oostrum, fase 2 bij SVOC’01 en fase 3 in Leunen. Beide JO19 teams starten bij SVOC’01, spelen en trainen gedurende fase 2 in Leunen en eindigen het seizoen in Oostrum.

  Er is bewuste keuze gemaakt om beide teams van dezelfde leeftijd op hetzelfde sportpark te laten spelen zodat de connectie binnen de leeftijdscategorieën blijft. En ze ook gezamenlijk naar de andere sportparken kunnen fietsen voor trainingen en wedstrijden.

  Wedstrijden zullen gespeeld worden in het shirt van de verenging waar op dat moment gespeeld gaat worden. Dus bv. in t bekende rode shirt als er op de Spar gevoetbald wordt maar in t rood/wit/blauw bij SVOC’01 en in t oranje in Leunen. We hebben allemaal witte broeken en dit zal aangevuld worden met witte sokken zodat iedereen t met één paar afkan ipv drie verschillende paar sokken.

  Bij aanvang van het nieuwe seizoen zal er extra aandacht nodig zijn bij de opstart. Belangrijk is dat alle jeugdleden zich thuis gaan voelen op alle drie de sportparken. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor het jeugdkader en de ouders en supporters.

  Maar tot zover is de samenwerking, met in de samenwerkende groep 2 afgevaardigden van alle drie de verenigingen, naar ieders tevredenheid verlopen. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat deze samenwerking tot een succesvol seizoen zal leiden. Maar om dit met eigen ogen eens te aanschouwen is iedereen natuurlijk van harte welkom om in t nieuwe seizoen een wedstrijd te komen kijken.

  Bij vragen zijn we als bestuur natuurlijk ten aller tijden bereid u hierover zo goed als mogelijk te informeren.