• Tijdens de thuiswedstrijd van ons eerste elftal tegen de Zwaluw uit Oeffelt was Tuur Philipsen van de JO 9-1 de pupil van de week. Hij nam deel aan de warming up en assisteerde de scheidsrechter. Vervolgens snelde hij richting Zwaluw doel en scoorde middels een mooi schot. Klasse Tuur en bedankt voor je inzet deze middag!

    Dan de wedstrijd waarin Oostrum hoopte de twee winstpartijen van de laatste weken een vervolg te geven. Hier zag het de eerste twintig minuten ook zeker naar uit en dit leverde drie 100 procent kansen op voor de thuisploeg. Deze werden allen jammerlijk gemist. Bij de eerste kans voor de gasten was het echter wel meteen raak. Een hoekschop kwam bij de geheel vrijstaande Roel Graat en die schoot hard binnen: 0-1. Ineens was de overhand van de thuisploeg weg wat resulteerde in nog drie doelpunten tot aan de rust door Rinze Verhoeven en tweemaal Jeroen Thoonen.

    Na de rust probeerde Oostrum het tij te keren en verscheen binnen de minuut geheel vogelvrij voor het doel van de gasten. Illustratief voor de wedstrijd werd ook deze dikke kans gemist. Vervolgens werd er wel gepoogd tot resultaat te komen maar gescoord werd er niet meer deze middag. Het laatste kwartier moest Oostrum helaas nog met tien man verder na een rode kaart voor aanvoerder Hans Hartog na een sliding van achter. Een dikke nederlaag dus welke absoluut niet nodig was geweest als de kansen, zeker in het eerste gedeelte van de wedstrijd, afgemaakt waren. Komende zondag uit naar Siol in Katwijk bij Cuijk, deze wedstrijd begint al om13.00 uur.