• Pupil van de week Timme Hendriks

    22 nov 2022
  • Deze week tijdens de thuiswedstrijd van ons eerste elftal tegen Lottum/GFC was JO-8 speler Timme Hendriks de pupil van de week. Dat hij van deze taak genoot was duidelijk te zien en te horen, hij genoot van het assisteren van de scheidsrechter en het nemen van de shoot-out. Vervolgens zat hij de gehele wedstrijd op de Oostrum bank. Timme bedankt voor je inzet deze middag!

    Dan de wedstrijd tegen hoogvlieger Lottum/GFC. Het was voor Oostrum trainer René Peters puzzelen vanwege een karrevracht aan afwezigen deze middag. Het was dan ook niet verwonderlijk dat Lottum/GFC al snel de overhand nam en na zes minuten reeds de score opende door Lukas Vostermans: 0-1. Oostrum probeerde het wel en de inzet was aanstekelijk, maar grote kansen leverde dat niet op. De Oostrum verdediging stond wel goed waardoor Lottum/GFC wel enkele kansen kreeg maar het zeker niet zo was dat deze de kansen aaneen regen. Als ze al doorkwamen stond daar keeper Fer van Rooij die met twee prachtige reddingen Oostrum in de wedstrijd hield. Helaas raakte Fer tien minuten voor rust geblesseerd toen hij een schoen vol in zijn gezicht kreeg en in de rust de strijd moest staken. Aangezien de tweede doelman van een formule 1 weekend genoot moest veteranen doelman Rob Jeucken de tweede helft aan de bak. Na twee minuten in de tweede helft was de stand weer gelijk toen de zeer sterk spelende Hans Hartog een vrije trap van dertig meter vol op doel schoot en deze zonder dat iemand hem aanraakte tegen het net plofte: 1-1.

    De tweede helft ging vervolgens redelijk gelijk op met de iets betere kansen voor de Lottum/GFC maar Oostrum doelman Jeucken hield keurig “de nul”. Uiteindelijk werd een punt gepakt wat door de vele wisselingen in het team gerust een winstpunt genoemd mag worden. Hopelijk dat enkele pijntjes komende zondag zijn hersteld zodat we in en tegen nummer drie Merselo goed voor de dag komen.