• Pupil van de week Ties de Kleijn

18 mrt 2024
  • Tijdens de wedstrijd Oostrum 1- Toxandria 1 was Ties de Kleijn pupil van de week.

De speler van JO8, fan van Manchester City en verdediger van Oostrum JO8 had deze week de eer om het startschot te geven van de wedstrijd van Oostrums vaandelteam. Hij bewees als verdediger te beschikken over uitstekende aanvallende kwaliteiten en rondde vanaf de middenstip zijn solo af, met een mooi doelpunt.

Helaas kreeg deze solo weinig vervolg tijdens de start van de wedstrijd van de roodhemden. Al in de 4e minuut keek Oostrum 1 tegen een 0-2 achterstand aan.

Slecht wegwerken van een ongevaarlijke aanval van de gasten uit Rijkevoort, resulteerde al in de eerste minuut in een goal voor de gastploeg. Maar dat de rood witten nog niet wakker genoeg waren, werd in minuut 4 wederom duidelijk, nadat een soepel lopende aanval genadeloos en keurig afgerond werd door de voorhoede van Toxandria. Oostrum had weinig in te brengen tegen de Brabanders en in minuut 26 was het wederom raak.

Een aanval op, of zelfs over, randje buitenspel werd niet gesignaleerd en mocht van scheidsrechter van Haren uit Overloon logischerwijs doorgaan. Deze aanval werd afgerond met een schuiver in de lange hoek: 0-3 nog voordat de thee überhaupt warm was…..

Het mag duidelijk zijn dat de mannen van trainer Wim de Roy in de rust de boodschap meekregen om uit een ander vat te gaan tappen in het tweede bedrijf. Die boodschap was duidelijk goed aangekomen en na een 100% kans van Joep Cornelissen die doel miste, was het in de 58e minuut wel raak voor Oostrum. Max van Goch rondde een goed opgezette aanval bekwaam af: 1-3

Even leek het erop alsof het tij gekeerd kon worden, maar het resterende half uur bleek te kort om een gelijkspel en dus een punt in de wacht te slepen. Door deze nederlaag verkleinde Toxandria de achterstand op Oostrum tot slechts één punt, waardoor Oostrum een plek op de ranglijst zakt en nu te vinden is op de 9e plaats in de 5e klasse D.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen SVS uit Stevensbeek op de planning en hopelijk mogen onze jongens dan weer 3 punten bijschrijven.