• Pupil van de week Ted Hendriks

10 okt 2022
  • De pupil van deze week tijdens de wedstrijd SV Oostrum 1 tegen EWC ’46 1 was Ted Hendriks. Ted is speler van de JO 08-1 en erg fanatiek. Ook deze middag was hij een prima assistent van scheidsrechter Kilci door de toss op zich te nemen. Vervolgens liet hij het aanwezige publiek genieten van een prima genomen shoot out. Ted bedankt voor je inzet deze middag en veel succes en plezier in je verdere voetbal carrière bij SV Oostrum!

De wedstrijd van ons eerste tegen EWC uit Wel ging flitsend van start. Binnen enkele minuten kreeg Oostrum de eerste kans om de score te openen maar oog in oog met de keeper werd nog jammerlijk gemist. Even hierna was het wel raak toen Michiel Linskens met een prima bal Jelt Verrijth op rechts vrij speelde en met een strakke schuiver was de voorsprong een feit: 1-0. Een minuut hierna was het echter alweer gelijk toen Oostrum speler Joep Cornelissen een voorzet van rechts ongelukkig achter doelman Fer v Rooij

knalde: 1-1. De jonge thuisploeg was niet van slag en na 10 minuten spelen leverde een prachtige combinatie van achteruit over links een doelpunt op toen Gijs vd Goor de diepte in werd gestuurd en alleen voor de doelman keurig afrondde: 2-1. Wederom was de voorsprong echter van korte duur want een minuut na de Oostrum treffer scoorde Cas Nijssen van de bezoekers netjes de gelijkmaker: 2-2. Na ruim een half uur werd de eindstand bereikt toen Oostrum een vrije trap mocht nemen op 25 meter van de goal. Jelt Verrijth zette zich achter de bal en schoot deze onhoudbaar onderkant lat. Aanvoerder Marwin Hermans was er als de kippen bij om de 3-2 binnen te schieten. Weer een minuut hierna had EWC wederom op gelijke hoogte kunnen komen maar nu verijdelde doelman Fer v Rooij de grote kans van de bezoekers. De tweede helft werd het spelbeeld er niet beter op, Oostrum moest terug en de jonge thuisploeg hield ternauwernood stand. Even leek de 4-2 nog een feit maar dit bleek uiteindelijk buitenspel. In een wedstrijd waarin een gelijkspel de verhoudingen het beste weer had gegeven hield Oostrum toch de drie punten in eigen huis. Volgende week een uitwedstrijd tegen titel kandidaat DSV uit Sint Antonis.