• Sam Arts was pupil vd week ,


    En dat heeft geluk gebracht . Hij heeft nadat gescoord had bij de keeper van DSV de hele tijd op de reservebank gezeten. DSV dat periode kans had was met veel publiek naar Oostrum gekomen om DSV tr zien winnen van Oostrum. Maar in de eerste helft waar de strijd gelijk op ging was Jelt Verrijth het dichtst bij een treffer , maar zag zijn schot gepareerd worden door de keeper van DSV. In de 2e helft was het Oostrum dat meteen ten aanval ging dat resulteerde weer in een kans voor Jelt die na een paar minuten weer oog in oog stond met de DSV keeper maar helaas weer geen doelpunt.

    Dan zou je zeggen 3 keer scheepsrecht maar dat golf niet voor Jelt deze middag , in de 75 minuut strande hij weer op de doelman . Uiteindelijk moest Gijs vd Goor die net in het veld kwam het verschil gaan maken , door een mooie dieptepass wist hij op snelheid de achterhoede van DSV te verassen, de grensrechter vlagde resoluut maar de voortreffelijk leidende scheidsrechter wuifde het vlagsignaal onmiddelijk weg 1-0 Oostrum.

    Toen was het DSV dat ten aanval trok , maar onze achterhoede die toen uit 8 man bestond hield stand . Het was uiteindelijk Jelt die in de 94 minuut de bal in de voeten kreeg en zijn kans rook om zijn 3 missers goed te maken . Met bijna geheel DSV op Oostrum kant was het voor Jelt dan niet meer zo moeilijk om met zijn snelheid orde op zaken te stellen en de genadeslag toe te brengen 2-0 Oostrum.
    De in grote getalen sportieve supporters van DSV konden zonder punten naar huis.


    Voor onze trainer Rene Peeters kon de middag niet meer stuk , hij was blij dat de groep het geloof weer terug had en zijn nieuwe club Arcen had hij zo aan een periodetitel geholpen.