• Pupil van de week Quinn Betaoeboen

    18 okt 2023
  • Tijdens de laatste thuiswedstrijd van ons eerste elftal tegen Holthees was Quinn Betaoeboen de pupil van de week. Hij speelt in onze JO 9-2 en bleek deze zondag duidelijk over talent te beschikken. Hij assisteerde de scheidsrechter op keurige wijze en liet tijdens de gebruikelijke shoot out aan alle spelers op het veld zien hoe je een solo uitvoert en deze vervolgens keurig af hoort te ronden. Met bijbehorend mooie juichen liep hij trots van het veld. Quinn bedankt voor  je inzet vandaag en veel plezier in je verdere voetbal carrière!

    Dan de wedstrijd SV Oostrum 1 tegen Holthees 1, een derby welke al jaren niet meer gespeeld was. Oostrum begon de eerste paar minuten aanvallend en fel maar keek bij de eerste de beste tegenaanval al tegen een achterstand aan toen Stef Janssen redelijk ongehinderd binnen kon koppen: 0-1. Na een kwartier was ook de 0-2 een feit toen uitblinker Ser van Es op doel schoot en zijn van richting veranderde schot binnen zag vallen. Na een klein half uur schudde Oostrum spits Chris Wilschut zijn directe bewaker af en scoorde op beheerste wijze de aansluitingstreffer: 1-2, tevens de ruststand.

    Na de thee probeerde Oostrum met een driedubbele wissel op jacht te gaan naar de gelijkmaker. Geklungel in de Oostrum defensie leverde na 70 minuten spelen echter een grotere achterstand op toen wederom Ser van Es profiteerde: 1-3. In de werkelijk allerlaatste seconde strooide Holthees invaller Guiseppe Miraglia nog extra zout in de Oostrum wond door de 1-4 binnen te schuiven nadat de Oostrum defensie er wederom niet sterk uit zag.

    Een verdiende zege voor onze gasten welke met name op het middenveld de slag wisten te winnen. Komend weekend een vrije zondag waarna Oostrum op 29-10 de competitie hervat met een uitwedstrijd tegen Toxandria uit Rijkevoort.