• Deze week tijdens de wedstrijd van ons eerste team tegen Resia uit Wellerlooi was Levi Hofmans de pupil van de week. De Oostrumse Levi is speler van onze JO-8 en genoot zichtbaar vandaag. Hij was aanwezig bij de warming up, assisteerde de scheidsrechter en scoorde een mooi doelpunt voorafgaand aan de wedstrijd welke hij volgde in de dug out. Levi bedankt en veel plezier  in je verdere voetbal carrière.

    Dan de wedstrijd tegen hekkensluiter Resia. Al snel kwam de thuisploeg op voorsprong toen een verre ingooi voor de voeten van Max van Gogh kwam die van dichtbij hard uithaalde: 1-0. De eerste helft kabbelde vervolgens wat voort zonder veel opwindende momenten. Vijf minuten voor rust werd de voorsprong verdubbeld toen een prachtige pass van Bo Verrijth door Joep Cornelissen middels een mooie lob tot doelpunt werd gepromoveerd: 2-0.

    Na de rust leek Oostrum al snel de wedstrijd te beslissen middels een derde doelpunt maar daar dacht de grensrechter helaas anders over. Twintig minuten voor tijd kreeg Oostrum doelman Fer nog een wel heel makkelijk gegeven rode kaart toen hij een te korte terugspeelbal moest corrigeren. Dit leek hij keurig op de bal te doen maar de verder goed leidende scheidrechter zag als vrijwel enige dat dit onreglementair gebeurde. In de stand veranderde er niets meer zodat Oostrum na een weinig verheffende wedstrijd drie punten bij mocht schrijven. Komende donderdag de inhaalwedstrijd tegen BVV waarna zondag de uitwedstrijd tegen Holthees op de rol staat.