• Pupil van de week Keano Michiels

    24 apr 2024
  • Tijdens de thuiswedstrijd van ons eerste elftal tegen Siol uit Katwijk was Keano Michiels de pupil van de week. Hij speelt in onze JO-8 en is een groot fan van PSV. Hij bleek deze middag een prima assistent van scheidsrechter Sanders uit den Bosch. Nadat hij in drievoud de keeper van de tegenstander passeerde kon de wedstrijd beginnen. Keano bedankt voor je inzet en veel plezier in je verdere voetbalcarri√®re!

    Dan de wedstrijd tegen de nummer zes Siol, een ploeg welke redelijk wat doelpunten tegen krijgt maar zelf ook heel makkelijk scoort. De gasten begonnen goed aan het duel en drongen de eerste minuten ook aan. Vervolgens nam de thuisploeg echter het initiatief om het de verdere middag niet meer af te geven. Na tien minuten was de 1-0 een feit toen Gijs vd Goor de diepte werd ingestuurd en hij ijzig kalm de keeper omspeelde en de bal in het lege doel schoof. Na een klein half uur werd de marge verdubbeld toen een prima voorzet van rechts door middenvelder Stijn Holtackers mooi binnen werd gekopt: 2-0. Vrij snel hierna was de concentratie even weg en direct profiteerde de gasten door een mooie lob van Djavano: 2-1, tevens de ruststand.

    Oostrum kwam furieus uit de rust en direct werd een mooie combinatie door uitblinker Bo Verrijth binnen geschoven: 3-1. Halverwege de tweede helft werd de zege veiliggesteld toen wederom Bo Verrijth op twintig meter vrij mocht aanleggen en prachtig binnenschoot: 4-1. Hierna was de wedstrijd gespeeld en had de score zelfs nog hoger uit kunnen vallen maar enkele kansen werden door de prima doelman van de gasten onschadelijk gemaakt. Een mooie en verdiende zege welke komende week hopelijk een vervolg krijgt in de uitwedstrijd tegen Fiducia.