• De pupil van deze weektijdens de wedstrijd Oostrum 1 tegen Montagnards 1 was JO-8 speler Eef Lenssen. De enthousiaste Eef had het duidelijk naar zijn zin vandaag tijdens het assisteren van de scheidsrechter. De gebruikelijke shoot out was vervolgens ok een prooi voor Eef door middels een mooi en hard schot de keeper kansloos te laten. Eef bedankt en veel succes in je verdere carrière bij SV Oostrum!  

    De wedstrijd tegen middenmoter Montagnards uit Bergen leek voor Oostrum goed te beginnen toen reeds in de eerste minuut een voorzet van rechts bijna binnen gewerkt kon worden. Een minuut later lieten de gasten zien hoe een dergelijke kans wel afgemaakt moet worden: 0-1 door Willem vd Maazen. Na een kwartier werd de voorsprong door de gasten reeds verdubbeld door Lennart Beltjens: 0-2. Oostrum probeerde het wel, kreeg ook wel enkele mogelijkheden maar de precisie en scherpte ontbrak. Vlak voor rust kreeg de thuisclub de mogelijkheid terug te komen in de wedstrijd toen Jelt Verrijth in de zestien over de knie ging bij de tegenstander. Jelt benutte de toegekende strafschop zelf: 1-2, tevens de ruststand.

    Na de rust leek Oostrum in het begin door te willen drukken om de stand gelijk te trekken, op wat kleine mogelijkheden na bleef echt gevaar echter uit. Toen Montagnards tien minuten voor tijd een makkelijk gegeven vrije trap mocht nemen en deze gelukkig via de muur het doel in zag belanden was de strijd beslist: 1-3 door Tim vd Venn. Volgende week volgt de uitwedstrijd tegen DEV uit Arcen.