• Pupil van de week Dax van der Zwaan

    2 okt 2023
  • Afgelopen zondag een mooie dag op de Spar, de jaarlijkse teampresentaties stonden op het programma. Hierbij werden alle jeugdteams t/m de JO-15 aan het aanwezige publiek gepresenteerd en vervolgens door Anne Arts op de foto gezet. Binnenkort zullen de teamfoto’s ook op de site te bewonderen zijn. Anne namens SVO bedankt voor de mooie foto’s! Vervolgens konden de kinderen genieten van aanwezige springkussens en iets lekkers.

    Om half drie was het de beurt aan ons eerste elftal om samen met pupil van de week Dax vd Zwaan de aftrap te verrichten. Na de toss en prachtige shoot out van Dax heeft hij de verdere wedstrijd op de bank bij 1 gekeken. Dax bedankt voor je inzet en veel plezier in je verdere voetbal carrière bij SVO!

    Het eerste half uur van de wedstrijd tegen Elsendorp ging redelijk gelijk op, vervolgens werd de wedstrijd in tien minuten geheel uit handen gegeven. In de 30e, 36e en 41e minuut scoorden Han de Bruin en tweemaal Jeroen Donkers zodat de bezoekers met een 0-3 voorsprong de rust in gingen. Na de thee kreeg de thuisploeg twee dikke mogelijkheden op de aansluitingstreffer maar beide keren werd een 1 op 1 met de keeper jammerlijk gemist. Toen na 55 minuten Oostrum speler Jesper Holtackers de bal ongelukkig in eigen doel schoot gingen de kopjes omlaag, 0-4. Weer tien minuten later was ook de 0-5 een feit door Sam vd Wetering. Oostrum probeerde het wel en kwam ook wel enkele keren gevaarlijk voor de goal maar de scherpte ontbrak. In de 70e minuut scoorde de thuisploeg dan toch via Chris Wilschut; 1-5. In de laatste tien minuten liepen de bezoekers nog uit naar een dikke 1-7 overwinning via Jeroen Donkers en Timo vd Heijden.

    Een forse domper voor de jonge thuisploeg, hopelijk volgende week meer succes als de uitwedstrijd tegen Resia uit Wellerlooi op het programma staat.