Ron Spruit: En toen was het klaar

En toen was het klaar …

Afgelopen woensdag liep ik voor de laatste keer met een zeer dubbel gevoel het sportpark op van SV Oostrum. De laatste keer als trainer van de selectie van deze mooie club en fijne spelersgroep. In deze bizarre tijd waarin abrupt een einde kwam aan de competitie en de gezondheid logischerwijs boven alles ging. Maar ook dankbaar dat ik nog een aantal trainingen heb kunnen en mogen  verzorgen samen met mijn groep. Na 4 seizoenen is het nu definitief klaar, al voelt dit anders. Op een later tijdstip, als de regelingen het toelaten, zullen we nog officieel afscheid van elkaar nemen. Toch wil ik middels deze weg alvast mijn dank en waardering uitspreken naar spelers, begeleiding, bestuur, vrijwilligers, sponsoren, het AMC en alle supporters voor de afgelopen 4 seizoenen. Vanaf het allereerste moment heb ik me thuis gevoeld bij SVO en heb ik mogen ervaren wat voor een gezellige en warme club het is. Ook in tijden dat het voor de spelersgroep of voor mij persoonlijk moeilijk was heb ik de steun en warmte mogen ervaren binnen de club. Ik ben jullie daar zeer dankbaar voor!

Ik ben er trots op en heb ervan genoten dat ik de afgelopen seizoenen trainer heb mogen zijn van SVO en zodoende deel uitmaak van de geschiedenis van deze club.

Hopelijk kan ik snel persoonlijk afscheid van jullie nemen onder het genot van een lekker glas bier!
Sowieso tot volgend seizoen als ik als “gast” en trainer van de tegenstander op het voor mij vertrouwde sportpark kom.

Het ga jullie goed en tot ziens!

Met sportieve groet,

Ron