Simon Jaspers pupil van de week

De pupil van deze week was de vijf jarige Simon Jaspers. Hij speelt in de JO-07 en had er duidelijk zin in getuige zijn stralende lach de gehele middag. Vol trots liep hij als eerste het veld op en de shoot out was een koud kunstje voor hem, deze werd keurig binnen geschoten. Simon bedankt voor je inzet vandaag en veel succes en plezier in je verdere voetbal carrière bij SV Oostrum.

Vervolgens stond de wedstrijd van ons eerste team tegen titelkandidaat Hegelsom op het programma. Een goede tegenstander welke een flinke kwaliteitsinjectie heeft gehad deze zomer. De eerste helft was Hegelsom dan ook de beter voetballende ploeg. De ploeg combineerde makkelijk en ook fysiek bleken ze erg sterk. Toch kwam Oostrum na een kwartier op voorsprong door een doelpunt van Guus Janssen welke ineens vrij voor de Hegelsom-doelman opdook en rustig binnenschoof: 1-0. In het vervolg van de eerste helft kwamen de gasten steeds meer opzetten maar de gelijkmaker bleef vooralsnog uit. Op slag van rust was de Oostrum verdediging toch verslagen toen een mooie voorzet van rechts door Bart Spreeuwenberg hard werd binnengeschoten: 1-1, dit bleek tevens de ruststand. Na de thee was de wedstrijd meer in evenwicht en ontspon zich een gevecht wat beide kanten op kon gaan. Beide ploegen kregen de kans om op voorsprong te komen maar gescoord werd er niet meer. Door goed keeperswerk van beide kanten bleef de ruststand in tact en was eenieder het er wel over eens dat een gelijkspel op basis van de hele wedstrijd wel een juiste afspiegeling was van het getoonde spel.  Volgende week de lastige uitwedstrijd tegen een andere hoogvlieger Stormvogels uit Siebengewald, een ploeg welke tot nu toe opvallend vaak heeft gescoord. Met de inzet van vandaag is een resultaat aldaar echter zeker niet ondenkbaar.