Laat uw stem niet verloren gaan!

Net als andere Oostrumse verenigingen doet SV Oostrum ook mee aan Rabo Clubsupport. Vanaf 27 september kunt u, als u lid bent van de Rabobank, u stem uitbrengen. Natuurlijk zouden wij het als vereniging op prijs stellen als u op ons stemt. Maar misschien nog belangrijker: laat u stem niet verloren gaan! Er zijn meerdere Oostrumse verenigingen die uw steun kunnen gebruiken.

Wij zijn van plan de speeltuin bij het sportpark op te knappen en zullen de opbrengst van de Rabo Clubsupport daarvoor gebruiken.

Onderstaand een overzicht van verenigingen die deelnemen zodat u alvast een keuze kunt maken. Namens SV Oostrum alvast bedankt voor uw stem.

Deelnemende verenigingen:

Bowlingvereniging Venray, Carnavalsvereniging De Karklingels, KBO, Koor Harmony, Muziekvereniging SMT, De Zonnebloem, Zijactief, Oudervereniging de Meulebeek, Tennisvereniging Oostrum, SV Oostrum.