Paul, Patrick en Gerbert bedankt!

Afgelopen donderdag 4 oktober jl werd er tijdens de algemene ledenvergadering afscheid genomen van een paar aftredende bestuursleden.

Paul Custers, Gerbert Loeffen en Patrick Verrijth traden af en werden door de voorzitter Robert Emons en de voorzitter voetbal Marcel Holtackers bedankt voor hun tomeloze inzet voor onze sportvereniging. Tijdens de vergadering werden ook twee nieuwe bestuursleden gekozen: Thijs Claessens neemt het stokje over van Gerbert en is de nieuwe Wedstrijdsecretaris. Willem Volleberg gaat verder in de functie als bestuurslid Accomodatie en neemt het werk van Paul Custers over.

Namens het bestuur bedanken wij jullie nogmaals en wensen we de nieuwe bestuursleden veel plezier toe in hun nieuwe functie.

De functie van voorzitter Voetbal Jeugd is nog steeds vacant. Voor vragen hierover kan contact op worden genomen via info@svoostrum.nl