• Mijn naam is Rob Jenneskens, ik ben 43 jaar en geboren in Venray. Sinds 2004 woon ik samen met mijn vrouw DaniĆ«lle in het mooie Oostrum. We hebben twee zoons, Mats en Cas (die voetbalt in Oostrum bij JO11-1). Na jarenlang gewerkt te hebben als muziektherapeut in de TBS, ben ik inmiddels bezig een switch te maken naar een andere sector. Ik volg momenteel een opleiding in de richting Sales. Mijn eerste stappen op het voetbalveld zette ik in Venray, waar ik een aantal jaren als rechtsbuiten selectievoetbal heb gespeeld. Na een uitstap naar een aantal andere sporten, heb ik bij de senioren nog bij een lager elftal van Leunen en nog later bij Oostrum 5 gevoetbald.

    Dat ging toen overigens niet meer zo makkelijk als vroeger, veel verder dan een handje vol goals en assists ben ik niet meer gekomen. Tussendoor ben ik nog vlagger geweest bij Oostrum 2, leider van Oostrum 5 en leider van Oostrum 3. Tegenwoordig sta ik alleen nog als supporter op het voetbalveld. Het kwam dan ook als een verrassing dat jeugdvoorzitter Joep mij vroeg of ik interesse had om de rol van Marcel over te nemen als voorzitter afdeling voetbal. Het kriebelde al wat langer om weer meer betrokken te zijn bij de club, dus na een aantal gesprekken en het bijwonen van vergaderingen, heb ik besloten de uitdaging aan te gaan.

    Ik kijk uit naar een prettige samenwerking met bestuur, trainers, leiders, vrijwilligers en iedereen die verder betrokken is bij S.V. Oostrum. Samen gaan we ervoor zorgen dat de mooie dingen blijven bestaan en we ons tevens blijven ontwikkelen richting de toekomst.

    Groeten,
    Rob