Levi Drost pupil van de week

Tijdens de thuiswedstrijd van ons eerste elftal tegen Vios’38 uit Beugen was Levi Drost de pupil van de week.

Levi speelt in onze JO-8 en liep trots als eerste het veld op om de toss te doen en een prachtig doelpunt te scoren. Levi bedankt en veel succes en plezier in je verdere carrière bij SV Oostrum! Dan de wedstrijd welke voor Oostrum op een flinke deceptie zou uitdraaien. Door enkele afwezigen was het voor trainer René Peters flink puzzelen geblazen vandaag. Toen de eerste kans van de bezoekers na twee minuten spelen  al direct werd verzilverd kwam dit het moraal van SVO niet ten goede: 0-1 door  Dirk Jilissen. Na tien minuten werd ook de 0-2 gescoord door Lars Bindels. Oostrum moest aan de bak en het was duidelijk dat het een zware middag zou gaan worden. Het goede spel van de eerste helft tijdens de openingswedstrijd tegen DSV was ver te zoeken en het waren de fysiek sterke gasten welke de meeste duels in hun voordeel wisten te beslissen. Na 23 minuten was ook de 0-3 een feit toen Camiel Smeets de trekker overhaalde na een waar foutenfestival in de Oostrum defensie. Oostrum probeerde het wel, kreeg ook wel enkele kansen maar deze waren aan de thuisploeg niet besteed vandaag.

De tweede helft waarin wederom enkele gedwongen wissels gedaan moesten worden bleek dat Oostrum vandaag het geluk ook totaal niet aan zijn zijde had. Ondanks enkele kansen bleef Vios vrij makkelijk op de been en kon halverwege de voorsprong zelfs uitbreiden. Nadat de linker spits ondanks een overtreding door mocht gaan sloeg wederom Lars Bindels eenvoudig toe: 0-4.

Een totale offday van de Rood witten welke volgende week gelukkig reeds de kans krijgen om zaken recht te zetten tijdens de uitwedstrijd tegen het altijd lastige Milsbeek.