Wisseling van de wacht

“wisseling van de wacht”…..

Na jaren van trouwe dienst hebben de kantine beheerders Hans en Veronique Holtackers aangegeven te stoppen met deze functie bij SV Oostrum.

Ze gaan zich vol overgave storten op hun nieuwe uitdaging, het uitbaten van “Allemans café-bistro-terras”.

Namens het bestuur van SV Oostrum spreken we onze dank uit voor de toegewijde manier waarop ze onze kantine jarenlang gerund hebben. Door hun inzet, gastvrijheid en beleving werd de kantine een ontmoetingsplek voor alle leden van SV Oostrum en hun tegenstanders. We zeggen dan ook nogmaals bedankt en wensen jullie alle succes toe met jullie nieuwe, prachtige zaak! 

Daar waar mensen vertrekken staan vaak nieuwe mensen op en dat is ook nu het geval. Als bestuur zijn we verheugd te kunnen melden dat we ook een nieuwe kantinebeheerder hebben gevonden in de persoon van Paul Mertens. Paul zal op zijn eigen wijze invulling geven aan de taak van kantinebeheerder en zoekt hiervoor nog ondersteuning van mensen die geregeld een helpende hand willen uitsteken in de kantine van SV Oostrum op de Spar. Mocht je hier zelf zin in hebben, mensen kennen die hiervoor geschikt zijn of aanvullende vragen hebben kun je deze richten aan Paul middels email: kantinesvooostrum@gmail.com (inderdaad met 3  O’s). Paul alvast bedankt voor het aangaan van deze mooie functie en alle succes gewenst!

 

Bestuur SV Oostrum