Kerstwens

Het afgelopen jaar is voor ons als sportvereniging geen makkelijk jaar geweest. Wedstrijden mochten er amper gespeeld worden en dat is toch hetgeen we het liefste doen, voetballen! Grote delen van het jaar was het akelig stil op de Spar en dat doet pijn. Pijn voor alle spelers maar ook voor onze trouwe supporters en vrijwilligers. Samen sporten, elkaar ontmoeten, SVO heeft een grote sociale functie voor velen. Dat lijkt vaak zo gewoon maar wordt pijnlijk gemist als het er even niet is. Ook onze sponsoren hadden een moeilijk jaar, je merkt overal om je heen de pijnlijke en onzekere gevolgen van deze corona pandemie. Voor het nieuwe jaar spreken we dan ook de hoop uit dat we sterker terug gaan komen. Voorlopig letterlijk even afstand nemen om in 2021 weer dichtbij elkaar te staan en te genieten van onze sport en club! Ondanks alle beperkingen wensen wij eenieder fijne feestdagen en dan hopelijk een super sportief 2021 op ons mooie sportpark de Spar waar we weer kunnen genieten van mooie sportmomenten en elkaar!

Blijf gezond!

Bestuur,  SV Oostrum