Meike Peerlings pupil van de week

Tijdens de eerste thuiswedstrijd van ons eerste elftal tegen Montagnards uit Bergen was Meike Peerlings de pupil van de week. Deze enthousiaste jeugdspeelster genoot zichtbaar deze middag. Trots liep ze als eerste het veld op en schoot de shoot out knap achter de Bergense doelman. Meike bedankt voor je inzet deze middag en veel plezier en succes tijdens  je verdere voetbal carrière bij SVO!

De wedstrijd tussen SVO en Montagnards ging het eerste half uur redelijk gelijk op al kreeg Oostrum in deze periode wel twee goede kansen om de score te openen. Na een half uur spelen kregen de rood witten een vrije trap op zo’n twintig meter van het vijandelijke doel. Middenvelder Bo Verrijth schaarde zich achter de bal en schoot deze vervolgens prachtig hoog binnen: 1-0. Twee minuten later ging diezelfde Verrijth op rechts goed door en bood spits Marwin Hermans een niet te missen kans: 2-0. Oostrum rook bloed en nog voor rust kreeg de thuisploeg een terechte penalty toen Oostrum aanvaller Gijs v.d. Goor onreglementair werd afgestopt. Aanvoerder Hermans ontfermde zich over deze klus en schoot de derde van deze middag binnen: 3-0 en tevens de ruststand. Direct na de thee kreeg Oostrum kansen de voorsprong uit te breiden maar doelpunten bleven lange tijd uit. De gasten kregen ook twee kansen welke door keeper Fer van Rooij onschadelijk werden gemaakt. Vlak voor tijd ging middenvelder Wes Willemsen goed door, omspeelde twee tegenstanders en bleef vrij voor de doelman kalm: 4-0. Een goede constante zege voor Oostrum welke hopelijk komende zondag een passend vervolg krijgt tegen Milsbeek.