Jesper Litjens pupil van de week

De pupil van de week afgelopen weekend was Jesper Litjens van de JO7. Het werd een middag om nooit te vergeten voor Jesper toen hij als eerste het veld mocht betreden, de toss mocht verrichten en vervolgens ook nog een shoot out prachtig achter de doelman schoot. Vervolgens zat hij tussen “de grote jongens” op de bank tijdens de wedstrijd van onze hoofdmacht. Jesper bedankt en veel plezier en succes tijdens je verdere voetbalcarrière!

De wedstrijd vervolgens tussen SV Oostrum en GFC werd door de thuisclub, ondanks enkele geblesseerden,  met vertrouwen tegemoet gezien na de prima uitslagen tegen kampioenskandidaten de afgelopen weken. De wedstrijd ging vanaf het begin gelijk op met weinig kansen voor beide doelen. Oostrum had enkele keren de kans om gevaarlijk te worden maar telkens was de eindpass erg slordig waardoor echte kansen uitbleven. Tegenstander GFC kreeg de eerste helft wel een kans en ook direct een levensgrote toen spits Hermkes alleen op Oostrum doelman Wolniak afging welke echter een prima redding in huis had. Na de pauze eenzelfde spelbeeld, wederom twee ploegen welke elkaar goed in evenwicht hielden en weinig kansen creëerden. Toch had de thuisploeg nu de voorsprong kunnen of zelfs moeten nemen toen Wes Willemsen een prima actie van Max van Gogh niet op waarde wist te schatten en geheel vrijstaand van dichtbij hoog over mikte. Gescoord werd er deze middag echter niet en een gelijkspel gaf de verhoudingen in het veld het beste weer. Komend weekend even rust waarna de competitie over twee weken wordt hervat met een uitwedstrijd tegen Meterik.