Opening seizoen 2019-2020

Zondag werd traditiegetrouw het seizoen geopend met het voorstellen van alle jeugdelftallen. Onze bloeiende jeugdafdeling kwam per team in vol ornaat het hoofdveld op om zich aan het publiek voor te stellen. Lilian Bloemen zorgde er vervolgens voor dat alle teams mooi op de foto kwamen te staan. Een mooi geheel door de prachtige shirts gesponsord door slagerij Biermann vd Eijnden en CR8las en complete tenues voor de JO-19 door Krinkels BV. Binnenkort zullen de nieuwe teamfoto’s worden gepubliceerd op deze site.

Vervolgens speelde ons eerste elftal de eerste competitie wedstrijd tegen DEV uit Arcen. De jonge thuisploeg begon niet scherp genoeg aan de wedstrijd waardoor het begin voor de Arcense gasten was. Na drie minuten lag de bal reeds in het net toen DEV-speler Lars Lagarde geheel vrijstond bij een corner en ongehinderd binnen kon schieten: 0-1. Oostrum moest aan de bak en gaandeweg de eerste helft vorderde kwam het spel meer in evenwicht. Na ruim een half uur wist Hans Custers met een mooie pass Bo Verrijth over rechts weg te sturen. Zijn perfecte voorzet werd bij de tweede paal door Kees Gommans binnen gekopt: 1-1. Snel na de gelijkmaker moest doelpuntenmaker Gommans helaas geblesseerd het veld verlaten. Tot de rust werd vervolgens niet meer gescoord. Oostrum begon de tweede helft wel scherp en kreeg al direct twee goede mogelijkheden om op voorsprong te komen. Deze werden jammerlijk gemist waarna de strijd weer meer in evenwicht kwam. In het restant van de wedstrijd kregen beide ploegen nog enkele kansen om de volle winst te pakken maar beide keepers hielden hun doel verder schoon. Een puntendeling was dan ook de terechte uitslag vandaag. Volgende week de volgende match uit naar America.