SVO1

Senioren

RoyBroeren

18. Roy Broeren

Speler

JoepCornelissen

7. Joep Cornelissen

Speler

JacCuijpers

24. Jac Cuijpers

Speler

TomDireks

19. Tom Direks

Speler

LucasDriessen

2. Lucas Driessen

Speler

RemcoDriessen

27. Remco Driessen

Speler

DaveGerritsen

13. Dave Gerritsen

Speler

KeesGommans

12. Kees Gommans

Speler

LarsHanen

33. Lars Hanen

Speler

MarwinHermans

10. Marwin Hermans

Speler

BasHoogland

32. Bas Hoogland

keeper

StanJacobs

3. Stan Jacobs

Speler

GuusJanssen

11. Guus Janssen

Speler

TomJanssen

28. Tom Janssen

Speler

KoosJanssen

30. Koos Janssen

Speler

RalphKessels

17. Ralph Kessels

keeper

JepLinders

26. Jep Linders

Speler

StanLitjens

31. Stan Litjens

Speler

KennyLommen

21. Kenny Lommen

Speler

DennisNohlmans

14. Dennis Nohlmans

Speler

RubenNohlmans

4. Ruben Nohlmans

Speler

GielOudenhoven

29. Giel Oudenhoven

Speler

DenniePlum

1. Dennie Plum

keeper

NickVergeldt

5. Nick Vergeldt

Speler

BoVerrijth

20. Bo Verrijth

Speler

CasWilmsen

22. Cas Wilmsen

Speler

ChrisWilschut

9. Chris Wilschut

Speler

Jannesvan Berne

6. Jannes van Berne

Speler

Maxvan Goch

15. Max van Goch

Speler

Bobvan Goch

23. Bob van Goch

Speler

Willemvan Leendert

16. Willem van Leendert

Speler

Fervan Rooy

34. Fer van Rooy

keeper

BramBroeren

Bram Broeren

assistenttrainer

RonSpruit

Ron Spruit

Hoofdtrainer

ErikWeijers

Erik Weijers

Teammanager

Bobvan Mil

Bob van Mil

Teammanager

datum
tijd
thuis
uit
scheidsrechter
datum
thuis
uit
uitslag
rank
team naam
gespeeld
punten
1
Melderslo 1
26
51
2
S.V. Oostrum 1
26
50
3
EWC'46 1
26
47
4
GFC'33 1
26
43
5
Belfeldia 1
26
42
6
TSC '04 1
26
36
7
Meterik 1
25
34
8
VVV'03 1
26
34
9
SVEB 1
26
33
10
DEV-Arcen 1
26
32
11
Hegelsom 1
26
32
12
Kwiek Venlo 1
25
29
13
Leunen 1
26
23
14
RESIA 1
26
20

SVO sluit seizoen af

Na een prima georganiseerd en uiterst gezellig verlopen Aostrumse Straotestrijd kreeg het publiek nog een mooi toetje voorgeschoteld in de vorm van de nacompetitiewedstrijd voor promotie van ons eerste elftal tegen SSE uit Someren-Eind. 

Uiteindelijk is Oostrum helaas in de eerste ronde van de nacompetitie reeds gestrand in de strijd richting promotie. SSE uit Someren-Eind was hierin de tegenstander en bleek een geduchte opponent te zijn. De gasten begonnen fel aan de wedstrijd en na enkele minuten moest Oostrum doelman Plum een eerste schot verwerken. Met name bij corners van de rechterkant werden de gasten enkele keren gevaarlijk. Gaandeweg de eerste helft vorderde kwam ook Oostrum wat meer in de buurt van het doel van SSE. Iets op het half uur had Oostrum zelfs op voorsprong kunnen komen toen Wes Wilmsen op links alleen voor de SSE doelman opdook. Met een katachtige redding bleek deze doelman een flinke sta in de weg te zijn. Vlak hierna een tweede moment voor Oostrum toen een SSE verdediger een kopbal van een Oostrum aanvaller verlengde en de bal helaas voor Oostrum op de binnenkant van de paal belandde. Vlak voor rust moest doelman Plum een schot van SSE loslaten, de terugspringende bal werd binnengeschoten maar het neutrale arbitrale trio keurde deze treffer terecht af wegens buitenspel. Een gelijke stand bij rust waarbij SSE voetballend iets beter was geweest dan Oostrum in de eerste helft. De tweede helft begon Oostrum erg ongelukkig toen SSE aanvaller Lars van de Nieuwenhof na twee minuten een corner bij de tweede paal binnen tikte: 0-1. Oostrum moest komen maar de echte vorm ontbrak om heel gevaarlijk te worden vandaag. Na 65 minuten kreeg SSE een vrije trap op dertig meter van het Oostrum doel te nemen. De prima spits Ruben Altena schoot de bal hard richting tweede paal. Doordat de bal onderweg door eenieder werd gemist viel deze bij de tweede paal knullig binnen: 0-2. In het restant van de wedstrijd probeerde Oostrum het tij nog te keren en nam alle risico’s, helaas leverde dit geen resultaat op. In blessuretijd werd er nog wat extra zout in de Oostrum wond gestrooid toen Merijn Altena een mooie aanval over rechts koelbloedig afrondde: 0-3. SSE dus overtuigend door naar de volgende ronde en voor Oostrum restte slechts een verdiend applaus van het publiek. Verdiend omdat tot het laatst werd gestreden voor de prijzen waardoor het seizoen de boeken in zal gaan als het, qua resultaat,  beste uit de geschiedenis van de club.

SVO 1 - SSE 1 zondag 3 juni om 15:30 uur

Oostrum wint de laatste competitie wedstrijd

Oostrum heeft de laatste competitiewedstrijd, uit in Tegelen tegen TSC’04, winnend afgesloten.

Oostrum begon vrij goed, binnen een kwartier had de wedstrijd reeds beslist kunnen zijn. Een viertal honderd procent kansen werden allemaal jammerlijk gemist doordat het vizier niet op scherp stond of de paal redding bracht. Na een half uur kwamen de gastheren tegen de verhouding in op voorsprong. Nadat eerst een mooi Tegels schot net voorlangs zeilde was het de technisch vaardige middenvelder Moreno Timp die doelman Plum met een mooi schot passeerde: 1-0. Vanaf dat moment werd het wat minder aan Oostrum zijde doordat de organisatie enkele keren zoek was. Net voor rust werd de Tegelse voorsprong verdubbeld toen verdediger Mert Oglak een op het oog houdbaar schot losliet. Doordat Oostrum doelman Plum de bal pas op het laatste moment zag werd hij verrast: 2-0. Een hard gelach voor Oostrum dat in plaats van een ruime voorsprong met een ruime achterstand de kleedkamer opzocht.

Na de thee toog Oostrum direct naar voren om de wedstrijd nog te doen kantelen. Na vijf minuten was de aansluitingstreffer al daar toen Marwin Hermans een schot van Chris Wilschut het laatste zetje gaf: 2-1. Oostrum rook bloed en ging op jacht naar meer. Na zestig minuten was de gelijkmaker een feit toen Wes Willemsen een een-tweetje aanging met Marwin Hermans en alleen voor de doelman verscheen en afdrukte: 2-2. TSC was rijp voor de sloop en Oostrum drukte door. Een kwartier voor tijd kwam de beloning toen opnieuw Marwin Hermans alleen voor de keeper werd gezet en koel binnenschoof: 2-3. In het laatste kwartier had er zelfs nog een monsterscore ingezeten maar door opnieuw jammerlijk falen in de afronding bleef dit TSC bespaard.

Door deze zege is Oostrum als tweede geëindigd waardoor het de nacompetitie, met als inzet promotie naar de derde klasse, aanstaande zondag met een thuiswedstrijd start tegen SSE uit Someren-Eind.

Pupil van de week: Lars Oomen

Deze week was Lars Oomen de pupil van de week. Lars, speler van de mini F, had een erg leuke dag en liet voorafgaand aan de wedstrijd zien wat scoren is. Lars bedankt voor je inzet en veel plezier in je verdere voetbal carrière bij SV Oostrum! 

Oostrum heeft aan de dubbele ontmoeting met EWC’46 uit Well slechts een punt overgehouden. Hierdoor won Melderslo de spannende titelstrijd in de 4e klasse E. 

De eerste wedstrijd op donderdagavond begon Oostrum erg fel. Al binnen de minuut was de eerste grote kans daar toen Kenny Lommen een voorzet van de linkerkant overschoot. Even later was het de opkomende back Nick vergeldt die een prachtig schot op de paal zag belanden. Na twintig minuten ging de Oostrum storm wat liggen en kwam ook EWC wat gevaarlijker opzetten met enkele mogelijkheden tot gevolg. Tot aan de rust werd echter niet gescoord al had een inzet van Wes Wilmsen op slag van rust een beter lot verdiend. Na de thee bleef de wedstrijd spannend, gestreden werd voor iedere meter. Gaandeweg de wedstrijd vorderde kwam EWC meer opzetten, een dot van een kans werd van de Oostrum doellijn gehaald nadat keeper Plum reeds was gepasseerd. In de 90e minuut greep Oostrum nog bijna de winst toen Chris Wilschut op links een prima actie liet zien en een mooi schot afvuurde. Helaas voor Oostrum spatte zijn inzet op de lat uiteen en bleef deze mooie pot voetbal zonder doelpunten.

Afgelopen zondag vervolgens de laatste thuiswedstrijd, wederom tegen het sterke EWC dat nog volop voor de derde periodetitel strijdt. Vanaf het begin was duidelijk dat het niveau van donderdag in eerste instantie door beide teams niet gehaald werd. Na ruim een half uur hadden de rood-witten op voorsprong moeten komen toen Kenny Lommen geheel vrijstaand in kon koppen maar helaas iets te hoog mikte. Een minuut later was het aan de andere kant wel raak toen Koen Stevens op rechts vrije doorgang kreeg. Keeper Plum verwachtte de voorzet waardoor de korte hoek open lag: 0-1. Even later was het wederom de sterk spelende Stevens die vrij voor het Oostrum doel opdook: 0-2. Oostrum was het even helemaal kwijt en tot aan de rust kwam het goed weg dat EWC toen al niet een onoverbrugbare voorsprong nam. Na de rust speelde Oostrum vol op de aanval met Ruben Nohlmans die in de spits werd geposteerd. Een misverstand in de Oostrum defensie na 50 minuten verschafte spits Akrom van Well vrije doorgang richting Oostrum doel. Met een mooie boogbal verschalkte hij de Oostrum doelman: 0-3. Weer enkele minuten later was het leed compleet toen een diepe bal door Thomas van Ham voorbij keeper Plum werd getikt: 0-4. Oostrum probeerde het wel maar deze mokerslagen waren de roodhemden te machtig. In de slotfase liep EWC door doelpunten van Akrom en van Ham nog uit naar een vernederende 0-6 nederlaag. Door deze nederlaag en de winst van Melderslo mogen zij de kampioensvlag hijsen en mag Oostrum zich opmaken voor de nacompetitie. Maar eerst volgende week de laatste competitiewedstrijd tegen TSC uit Tegelen.

Derbywinst Oostrum tegen Leunen

Oostrum wist de derby tegen Leunen in winst om te zetten.

In een meer spannende dan goede wedstrijd trokken de rood-witten uiteindelijk aan het langste eind en nam de drie punten mee naar Oostrum. Oostrum begon nog wel aardig maar keek na vijf minuten al tegen een achterstand aan. Een vrije trap van de rechterkant werd door Leunen-spits Mateusz Arcimowicz ongehinderd binnengekopt: 1-0. Oostrum ging op zoek naar de gelijkmaker en na ruim twintig minuten was deze een feit toen middenvelder Hans Custers een afgeslagen bal ineens op de slof nam en de bal via de lat en het hoofd van de doelman binnensloeg: 1-1. Deze stand bleef tot aan de rust in tact in een wedstrijd welke zich vooral kenmerkte door onrustig en slordig spel aan beide zijden.

In de rust deed trainer Spruit enkele omzettingen in zijn ploeg in een poging  de wedstrijd naar zich toe te trekken. Laatste man Ruben Nohlmans kwam in de spits te staan en na vijf minuten sorteerde dit reeds effect toen hij een scherpe voorzet van Hans Custers binnenkopte: 1-2. Hierna verzuimde Oostrum de wedstrijd snel te beslissen en duurde het lang voordat de derde treffer te noteren viel. Deze kwam er uiteindelijk wel toen vijf minuten voor het verstrijken van de reguliere speeltijd Chris Wilschut een pass van Dennis Nohlmans op waarde wist te schatten en de Leunen doelman middels een schuiver passeerde: 1-3. Oostrum dacht de buit binnen te hebben maar vanaf de aftrap werd de bal naar voren getrapt en in de scrimmage die ontstond schoot wederom Mateusz Arcimowicz de bal achter doelman Plum: 2-3. In de blessuretijd mocht Marwin Hermans vervolgens nog aanleggen vanaf 11 meter nadat een Leunen speler een doelpoging met de arm verijdelde. Dit was een koud kunstje voor de Oostrum captain: 2-4.

Door deze zege en het verlies van koploper Melderslo ligt de titelstrijd weer geheel open.

Komende donderdag om 20.00 uur volgt eerst de uitwedstrijd tegen nummer drie EWC’46 uit Well en drie dagen later op zondag de laatste thuiswedstrijd eveneens tegen EWC.