Jaap Hoogland nieuwe voorzitter jeugdafdeling

Beste (ouders van) jeugdleden, 

Zoals jullie wellicht weten, heeft Patrick Verrijth besloten om zijn taak als voorzitter van de jeugdafdeling van S.V. Oostrum neer te leggen. Aan mij nu de taak om het minstens net zo goed als Patrick te gaan doen! 

Wie ben ik? Ik ben Jaap Hoogland, de vader van Bas, die inmiddels keeper bij de selectie van S.V. Oostrum is. Ik ben geboren en getogen in Vlissingen, waar ik in de jeugd bij S.V. Walcheren heb gevoetbald. Na mijn studie in Leiden (waar ik onder andere zaalvoetbal heb gespeeld) ben ik 25 jaar geleden in Venray terechtgekomen, waar ik nu nog steeds woon met mijn vrouw Mirjam. Alweer enige tijd geleden heb ik negen seizoenen bij S.V. Venray in één van de lagere senioren-elftallen gevoetbald. Momenteel zaalvoetbal en tennis ik nog actief. Via Bas ben ik bij S.V. Oostrum terechtgekomen, waar ik jarenlang de teams, waarin hij speelde, heb begeleid en af en toe ook getraind. Na een aantal jaren even wat afstand te hebben genomen, ben ik vorig seizoen weer begonnen als medeleider van de C2 en dit seizoen als één van de leiders van JO17-1. 

Wat wil ik? Ik wil samen met jullie ervoor zorgen dat S.V. Oostrum een bloeiende vereniging blijft, waar iedereen met veel plezier tegen een balletje kan trappen! Het mag duidelijk zijn, dat ieders hulp daarbij van harte welkom is en gebruikt kan worden. Dus geef het a.u.b. aan als u iets voor onze vereniging wilt en kunt betekenen! Binnenkort gaan we ons alweer bezig houden met de teamindelingen voor het komend seizoen. Dus u zult vast nog wel meer van mij horen. 

Mocht u in de tussentijd vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. Dat kan via jaap.hoogland69@gmail.com of 06-20735317. 

Mijn eerste taak als jeugdvoorzitter heb ik er al op zitten: speechen op de “resepsie van het jeugd-trio” in Oostrum… En dat als nuchtere Zeeuw! Maar goed, Carnaval vieren heb ik wel overgenomen! Ik probeer me de komende periode wat meer op voetbal te richten en zoveel mogelijk mensen te zien en te spreken en ook geregeld bij wedstrijden op het sportpark te komen kijken. Laten we er met zijn allen een mooie tweede seizoenshelft van gaan maken! 

Met sportieve groet, 

Jaap Hoogland